Despre Centrul Național de Formare în Securitate Cibernetică

Lansat la începutul anului 2023, Centrul Național de Formare în Securitate Cibernetică este un institut educațional la nivel național în materie de securitate cibernetică, atât pentru cetățeni români, cât și străini.

De ce suntem aici?

Pe masură ce nivelul de digitalizare al societății moderne continuă să se extindă, nevoia de experți în securitate cibernetică este în continuă creștere.

Procesul de formare în securitate cibernetică este momentan neclar și greu de înțeles pentru indivizii care urmează cursurile academiilor de stat, fapt care rezultă într-un numar redus de studenți care aleg să urmeze această cale. Fondatorii CSTCE au trecut la rândul lor prin formarea profesională în cadrul instituțiilor de stat, identificând problemele, iar acum încercând să rezolve lipsa de ghidaj profesional pentru cei ce doresc să urmeze o carieră în domeniul securității cibernetice.

Simplu spus, suntem aici pentru a ajuta indivizii pasionați de spectrul tehnologiei și al securității cibernetice să urmeze un drum sigur către un loc de munca în industrie.

Ce ne propunem?

Ne propunem să setăm un nou standard de calitate în industria cursurilor de securitate cibernetică la nivel național. Prin intermediul academiei de securitate cibernetică ne dorim să contribuim la formarea experților de mâine.

Adițional, oferim studenților noștri sfaturile și ghidajul necesar pentru a pune în practică cunoștințele acumulate.

Cine poate urma cursurile din cadrul CSTCE?

Fie că esti student, ai deja experiență în sfera IT, sau activezi în industria securității cibernetice și cauți să dezvolți noi aptitudini, suntem aici pentru tine. Cursurile noastre sunt concepute pentru indivizi cu diferite nivele de cunoștințe.

Studiază cele mai moderne practici de securitate cibernetică și învață cum să identifici potențialele riscuri, să estimezi impactul și să răspunzi eficient la amenințările cibernetice moderne.

Nu știi ce curs să alegi?

Echipa noastră este aici pentru a-ți oferi consultanța de care ai nevoie. Doar trimite-ne un mesaj iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.