Despre Centrul National de Formare in Securitate Cibernetica

Lansat la inceputul anului 2023, Centrul National de Formare in Securitate Cibernetica este un institut educational la nivel national in materie de securitate cibernetica, atat pentru cetateni romani, cat si straini.

De ce suntem aici?

Pe masura ce nivelul de digitalizare al societatii moderne continua sa se extinda, nevoia de experti in securitate cibernetica este in continua crestere.

Procesul de formare in securitate cibernetica este momentan neclar si greu de inteles pentru indivizii care urmeaza cursurile academiilor de stat, fapt care rezulta intr-un numar redus de studenti care aleg sa urmeze aceasta cale. Fondatorii CSTCE au trecut la randul lor prin formarea profesionala in cadrul institutiilor de stat, identificand iar acum incercand sa rezolve lipsa de ghidaj profesional pentru cei ce doresc sa urmeze o cariera in domeniul securitatii cibernetice.

Simplu spus, suntem aici pentru a ajuta indivizi pasionati de spectrul tehnologiei si al securitatii cibernetice sa urmeze un drum sigur catre un loc de munca in industrie.

Ce ne propunem?

Ne propunem sa setam un nou standard de calitate in industria cursurilor de securitate cibernetica la nivel national. Prin intermediul academiei de securitate cibernetica ne dorim sa contribuim la formarea expertilor de maine.

Aditional, oferim studentilor nostri sfaturile si ghidajul necesar pentru a pune in practica cunostintele acumulate.

Cine poate urma cursurile din cadrul CSTCE?

Fie ca esti student, ai deja experienta in sfera IT, sau activezi in industria securitatii cibernetice si cauti sa dezvolti noi aptitudini, suntem aici pentru tine. Cursurile noastre sunt concepute pentru indivizi cu diferite nivele de cunostinte.

Studiaza cele mai moderne practici de securitate cibernetica si invata cu sa identifici potentiale riscuri, sa estimezi impactul si sa raspunzi eficient la amenintarile cibernetice moderne.

Nu stii ce curs sa alegi?

Echipa noastra este aici pentru a-ti oferi consultanta de care ai nevoie. Doar trimite-ne un mesaj iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.