Termeni și condiții
Acești termeni și condiții au fost revizuiți la data de 01/09/2023
Te rugăm să citești cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a utiliza Serviciile noastre.
1. INTRODUCERE
1.1. CSTCE RO SRL, având codul unic de înregistrare 48081697 și numărul de ordine în Registrul Comerțului J40/8135/2023, este o societate privată cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul în București, Sectorul 2, Str. Ing. George Constantinescu – Et. 3 CAM. E03-02. Aceasta oferă servicii online, cursuri și materiale specifice care ajută la dobândirea de noi abilități și pot sta la baza începerii unei noi cariere în diverse domenii.
1.2. Acești Termeni și condiții, împreună cu Politica de confidențialitate și alte contracte și politici relevante, stabilesc cadrul relației dintre dvs., ca utilizator al acestui website (Site) și CSTCE RO SRL, ca Prestator de servicii. În relația cu Utilizatorul, Prestatorul serviciului este CSTCE RO SRL (CSTCE sau noi).
1.3. Acești Termeni constituie un acord valabil și executoriu cu noi și, prin utilizarea acestui Site, acceptați acești Termeni. Puteți salva o copie a acestor Termeni pentru referințe suplimentare. Este important să înțelegeți conținutul acestor Termeni. Vă rugăm să ne contactați la adresa de email furnizată pentru suport legal dacă aveți întrebări despre acești Termeni.
1.4. Din când în când, acești termeni pot fi modificați în mod unilateral de noi. Astfel de modificări devin efective odată publicate pe Site fără nicio notificare prealabilă. Este posibil (dar nu obligatoriu) să fiți notificat prin e-mail sau în alt mod cu privire la modificarea viitoare a acestor Termeni din când în când. Vă încurajăm să recitiți/revizuiți acești Termeni în mod regulat.
1.5. Dacă orice parte a acestor Termeni este considerată invalidă în conformitate cu orice reglementare sau decizie aplicabilă a unei autorități relevante, acea parte va fi înlăturată de la aplicare, astfel încât restul Condițiilor să rămână neafectate și să se aplice în măsura maximă permisă.
2. SERVICII
2.1. CSTCE oferă diferite tipuri de produse și servicii, inclusiv cursuri online, cursuri fizice la anumite locații din țară, videoclipuri, conținut textual și grafic, conținut interactiv și alt conținut și servicii (Servicii).
2.2. Serviciile sunt furnizate contra cost. În cele mai multe cazuri, Serviciile sunt împărțite în cursuri separate (separat, un Curs). Puteți achiziționa unul sau mai multe Cursuri la alegere.
2.3. Anumite Servicii pot fi furnizate gratuit (fie ca parte a activităților promoționale, fie în alt mod). CSTCE poate modifica prețurile sau disponibilitatea anumitor Servicii fără notificare prealabilă. De exemplu, unele conținuturi care fac parte dintr-un anumit Curs pot fi actualizate pentru a include materiale noi sau pot fi șterse definitiv. Pentru a evita orice îndoială, Serviciile gratuite sunt furnizate fără vreo posibilitate de rambursare. De asemenea, anumite servicii promoționale se pot aplica unui grup restrâns de clienți și pentru o perioadă determinată. Ne dorim să oferim servicii personalizate clienților noștri și din acest motiv și prețul diferă în funcție de client, pachetele dorite, promoțiile active etc.
2.4. Accesul la Servicii este acordat individual și nu poate fi transferat niciunei alte persoane, cu excepția cazului în care s-a convenit anterior cu CSTCE. Nu aveți dreptul să partajați datele de autentificare (de exemplu, datele de conectare și parola) cu alte persoane. Este posibil să monitorizăm utilizarea acreditărilor dumneavoastră și să vă suspendăm sau să vă închidem contul în cazul în care considerăm că acestea sunt utilizate cu încălcarea acestor Termeni.
2.5. CSTCE poate întrerupe orice Curs. Dacă o astfel de întrerupere este de interes pentru dvs., vă vom notifica în prealabil. Ca regulă generală, cursurile întrerupte nu se reprogramează. Dacă motivul întreruperii este unul neimputabil, erori tehnice, de sistem etc., deci independent de orice culpă din partea CSTCE sau dacă serviciile vizate de curs nu se pot reprograma, respectiv dacă vizează un curs oferit gratuit, ce nu se poate reprograma, CSTCE nu poartă nicio răspundere. Dacă discutăm de un curs întrerupt, prestat parțial, sumele achitate nu vor face obiectul restituirii.
2.6. CSTCE nu este o instituție de învățământ acreditată în conformitate cu legile din România și nu prestează cursuri de formare profesională autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări. CSTCE nu oferă note academice, credite sau confirmări similare ale finalizării cu succes a cursurilor. Acest lucru înseamnă că instituțiile de învățământ nu sunt obligate să ia în considerare finalizarea cursurilor. În consecință, CSTCE nu este obligată să obțină nicio recunoaștere academică sau certificare a conținutului Serviciilor.
2.7. CSTCE urmărește să asigure accesul neîntrerupt la Servicii. Dacă nu puteți accesa Site-ul sau utiliza Serviciile sale pentru o perioadă de timp mai mare de 24 de ore din culpa noastră, puteți obține o prelungire a accesului la Site sau Servicii pentru o perioadă rezonabilă de timp. În acest caz, vă rugăm să ne contactați și să ne explicați problema cu care v-ați confruntat în detaliu.
2.8. Pentru toate serviciile achiziționate prin intermediul Stripe, acestea vor fi puse la dispoziția consumatorului după efectuarea cu succes a plății online odată cu data de începere a cursului achiziționat.
3. ÎNREGISTRAREA ȘI CONTUL DE UTILIZATOR
3.1. Pentru a utiliza Serviciile, aveți nevoie de un cont la CSTCE. CSTCE vă va crea contul, dar va trebui să finalizați înregistrarea confirmând e-mailul și configurând o nouă parolă.
3.2. Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă înregistra contul. În cazul în care vârsta majoratului este diferită în jurisdicția dumneavoastră de reședință, trebuie să ajungeți la vârsta majoratului respectivă (dar cel puțin 18 ani) pentru a finaliza înregistrarea. Dacă aveți sub 18 ani și/sau nu ați împlinit vârsta majoratului în jurisdicția dumneavoastră, veți obține consimțământul pentru o astfel de înregistrare și utilizare a Serviciilor noastre de la părinți/tutori/administratori sau persoanele care le înlocuiesc în vederea înregistrării unui cont la Sistemul informatic CSTCE.
3.3. Dacă sunteți limitat din punct de vedere legal (din alte motive decât neajungerea la vârsta majoratului):
(a) în drepturile dumneavoastră de a încheia contracte; și/sau
(b) în capacitatea de a vă exercita alte drepturi civile,
este posibil să nu puteți să vă înregistrați un cont la CSTCE și înregistrarea anterioară să fie închisă și contul șters.
3.4. Nu este necesar să dețineți nicio educație sau formare specifică pentru a utiliza Serviciile sau pentru a vă înscrie la un Curs.
3.5. CSTCE își rezervă dreptul de a vă suspenda sau închide contul fără a explica motivele și cu efect imediat în cazul în care sunt detectate încălcări ale acestor Termeni.
4. PLĂȚI ȘI RAMBURSĂRI
4.1. Prețurile produselor sunt exprimate în EUR, USD sau moneda locală și pot include TVA sau nu, în funcție de legislația aplicabilă. Prețurile valabile sunt cele vizibile pe Site sau comunicate Utilizatorului atunci când este plasată o comandă. Prețurile pot fi modificate oricând, la discreția CSTCE.
4.2. CSTCE acceptă transferuri bancare și carduri de credit ca principale metode de plată. În funcție de locația dvs. și de alți factori, este posibil să puteți:
(a) utiliza sisteme de plată adiționale;
(b) să plătiți Serviciile în rate.
4.3. Este posibil să fiți taxat în EUR, USD sau în moneda locală. CSTCE nu percepe taxe sau comisioane suplimentare pentru efectuarea plății pentru Servicii, dar, în funcție de metoda de plată pe care o alegeți, instituțiile bancare sau alte instituții financiare (prestatori de sisteme de plată, instituții de plată etc.) pot percepe un comision pentru efectuarea unei astfel de plăți. Suma și procedura de stabilire a acestor comisioane sunt stabilite independent de către instituțiile bancare și alte instituții financiare și nu depind de CSTCE.
4.4. Plățile făcute de dvs. sunt procesate prin procesatori de plăți terți. Prin acceptarea termenilor, ne autorizați să furnizăm datele dumneavoastră de plată unui furnizor de plăți terț pentru procesarea plăților dvs. Este posibil să modificăm procesatorii de plăți terți. În consecință, unele metode de plată pot fi adăugate sau pot deveni indisponibile din când în când. Vă rugăm să rețineți că CSTCE nu este o instituție de plată și nu procesăm plățile dvs. în numele nostru.
4.5. În caz de neplată a Serviciilor, este posibil să vă limităm sau să încetăm accesul la Servicii în orice moment.
4.6. Achizițiile Serviciilor nu sunt rambursabile, cu excepția cazului în care legea aplicabilă din jurisdicția dumneavoastră prevede altfel sau este menționată în acești Termeni.
4.7. În cazul rambursărilor efectuate prin intermediul Stripe, clientul va primi banii prin intermediul platformei fără a suporta plata comisionului de tranzacție. Rambursările vor fi efectuate în baza contractului de prestări servicii de informare și consultanță încheiat cu compania CSTCE.
5. OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI. CONDUITE INTERZISE
5.1. Atunci când utilizați Serviciile, sunteți obligat:
(a) să păstrați confidențialitatea detaliilor contului și să nu le dezvăluiți altor persoane;
(b) să ne informați despre orice încălcare a securității contului;
(c) să respectați limitările legate de Drepturile de proprietate intelectuală;
(d) să respectați principiile echității academice;
(e) să achitați facturile în timp util;
(f) să nu utilizați Serviciile în scopuri interzise și/sau cu încălcarea acestor Termeni;
(g) să nu faceți publicitate nesolicitată sau neautorizată, să nu încărcați material promoțional, corespondență nesolicitată, spam sau orice altă solicitare comercială.
5.2. În plus, la înscrierea la Curs, vă angajați:
(a) să dedicați o perioadă de timp necesară pentru a finaliza Cursul;
(b) să participați proactiv la Curs, inclusiv lucrând în grup pentru a finaliza sarcinile de grup;
(c) să pregătiți temele pentru acasă și/sau sarcinile suplimentare, să nu încărcați niciun conținut care nu este al dumneavoastră ca teme sau altfel;
(d) să respectați termenele relevante;
(e) să tratați cu respect celelalte persoane care participă la Curs.
5.3. CSTCE nu tolerează hărțuirea, urmărirea, comportamentul abuziv, obscen sau ofensator. Orice astfel de comportament cu privire la angajații CSTCE, agenții, clienții sau alți utilizatori ai Serviciilor noastre este interzis. Dacă luăm cunoștință de un astfel de comportament, contul celui care a încălcat această regulă poate fi suspendat imediat și șters fără nicio compensație.
6. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI UTILIZĂRI PERMISE
6.1. CSTCE este unicul proprietar legal și efectiv al și/sau are licență activă (după caz) pentru orice drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului publicat pe Site, indiferent dacă este protejat în temeiul legilor privind drepturile de autor sau în alt mod și cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres (Drepturi de proprietate intelectuală). Acestea includ toate materialele, programele, secretele comerciale, mărcile comerciale, brevetele, desenele și modelele industriale și orice alte drepturi de proprietate intelectuală ale CSTCE, în conformitate cu legile și tratatele locale, UE și internaționale aplicabile. Nicio parte a produselor sau serviciilor CSTCE nu poate fi reprodusă și/sau dezvăluită în niciun fel fără acordul prealabil scris al CSTCE.
6.2. CSTCE vă oferă o licență neexclusivă și netransferabilă pentru a utiliza Serviciile sale (inclusiv conținutul aferent) în scopuri necomerciale. Domeniul de aplicare al unei astfel de licențe este limitat la scopuri educaționale. În special, aceasta înseamnă că nu aveți dreptul să copiați, să reproduceți, să decompilați sau să transformați conținutul Site-ului, cu excepția cazului în care este necesar să vă finalizați sarcinile în cadrul Cursurilor și/sau să vă continuați practicile educaționale legate de Cursuri. În plus, nu aveți dreptul să partajați aceste conținuturi cu nicio terță persoană.
6.3. Atunci când utilizați Serviciile, vă puteți crea propriul conținut (inclusiv temele pentru acasă, temele de echipă, chestionarele sau comunicarea cu alți utilizatori și instructori). Vă păstrați dreptul de proprietate deplină asupra unui astfel de conținut. Cu toate acestea, este posibil ca un astfel de conținut să nu includă conținutul protejat de drepturile de proprietate intelectuală, iar dacă un astfel de conținut include conținutul nostru protejat, este considerat ca fiind protejat de Drepturile de Proprietate Intelectuală. Spre exemplu, vă păstrați toate drepturile asupra notelor făcute atunci când utilizați Serviciile, dar nu deveniți proprietarul prezentărilor sau videoclipurilor utilizate ca bază pentru notele dvs.
6.4. Conținutul de pe Site nu poate fi copiat, cesionat, transferat sau utilizat în alt mod în scopuri comerciale sau alte scopuri. Utilizarea mărcilor și a siglelor de pe site este posibilă numai cu permisiunea scrisă prealabilă a prestatorului de servicii, iar utilizarea și distribuirea materialelor de imagine (inclusiv imagini, text, aspectul paginii sau format) de pe site este posibilă numai cu permisiunea scrisă prealabilă a prestatorului de servicii.
6.5. Nerespectarea de către dvs. a prevederilor acestei clauze poate duce la închiderea imediată a contului dvs. În afară de aceasta, CSTCE poate solicita recuperarea daunelor și pierderilor sale (inclusiv a pierderilor rezultate) care au apărut din încălcarea de către dumneavoastră a prevederilor acestor Termeni referitoare la drepturile de proprietate intelectuală.
7. LIMITAREA RĂSPUNDERII ȘI DESPĂGUBIRI
7.1. CSTCE depune toate eforturile pentru a se asigura că serviciile sunt disponibile în orice moment și că transmiterea datelor este lipsită de erori, dar acest lucru nu poate fi garantat din cauza naturii internetului. CSTCE nu va fi răspunzătoare pentru întârzierea rezultată sau îndeplinirea cu întârziere a obligațiilor, în cazul în care întârzierea sau lipsa de acțiune au loc din motive care sunt dincolo de controlul nostru.
7.2. Încercăm să vă oferim Serviciile actualizate și relevante (inclusiv Servicii interactive și conținut furnizat de instructori). Cu toate acestea, CSTCE nu oferă nicio declarație sau garanție (expresă sau implicită) cu privire la acuratețea, exhaustivitatea și/sau relevanța informațiilor furnizate de CSTCE (cu excepția cazului în care se prevede altfel). CSTCE nu poate fi trasă la răspundere pentru că vă bazați pe astfel de informații, inclusiv atunci când decideți pe baza acestor informații. Nu garantăm că veți putea aplica informații specifice anumitor sarcini specifice.
7.3. Serviciile sunt furnizate “ca atare”, iar CSTCE declină în mod expres orice garanții sau condiții (exprese sau implicite), inclusiv garanții implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare.
7.4. Este responsabilitatea dumneavoastră ca Utilizator să vă asigurați că echipamentul dumneavoastră informatic este compatibil cu Site-ul.
7.5. Răspunderea totală a CSTCE nu va depăși în niciun caz prețul Serviciilor plătite de dumneavoastră în ultimele 12 luni.
7.6. Recunoașteți și sunteți de acord că limitările răspunderii stabilite în acești Termeni sunt rezonabile și corecte.
7.7. Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați CSTCE de toate pretențiile, datoriile, cheltuielile și daunele (în măsura în care vă pot fi atribuite în conformitate cu legislația aplicabilă), inclusiv onorariile și costurile rezonabile ale avocaților, efectuate de orice terță parte în legătură cu:
(a) utilizarea sau încercarea dumneavoastră de utilizare a Serviciilor cu încălcarea acestor Termeni;
(b) încălcarea de către dumneavoastră a oricărei legi sau drepturi ale oricărei terțe părți; sau
(c) conținutul dvs., inclusiv, dar fără a se limita la orice reclamație de încălcare sau deturnare de drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate.
8. CONFIDENȚIALITATE
8.1. Toate aspectele legate de furnizarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal sunt guvernate de Politica noastră de confidențialitate, făcând parte din acești Termeni. Orice aspecte privind GDPR se vor aplica prin coroborarea/completarea, în mod unitar, ca tot, a prezenților Termeni și a Politicii de Confidențialitate.
8.2. Vă informăm totodată că protejarea datelor tale cu caracter personal este foarte importantă pentru noi și vrem să ne asigurăm că respectăm toate cerințele legislative referitoare la acest aspect, în special cele incluse în Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679. Dorim să oferim o înțelegere clară și completă a modului în care prelucrăm datele tale cu caracter personal în cadrul activităților noastre, inclusiv tipurile de informații prelucrate, motivul pentru care le prelucrăm, durata stocării acestora și persoanele care au acces la ele. De asemenea, iți vom prezenta drepturile pe care le ai și cum le poți exercita, motiv pentru care te rugăm să citești cu atenție Politica de Confidențialitate.
8.3. Este important să rețineți faptul că înregistrarea convorbirilor telefonice (recepționate/primite) poate fi efectuată în cadrul activităților noastre de tip call-center sau orice alte activități ce impun/permit înregistrarea apelurilor.
Ce proceduri urmăm pentru colectarea datelor tale personale în cadrul apelurilor telefonice?
În cazul apelurilor primite de la tine, mesajul de întâmpinare va menționa înregistrarea apelului și prin continuarea convorbirii iți dai acordul pentru prelucrarea datelor tale personale. Pentru apelurile inițiale făcute de noi, vei fi informat despre înregistrarea apelului și îți va fi solicitat acordul înainte de identificare.
Care sunt datele personale prelucrate în cadrul apelurilor telefonice?
Prelucrăm datele personale rezultate din înregistrarea audio (vocea) și din cadrul convorbirilor telefonice. Aceste date sunt protejate prin măsuri tehnice și organizatorice împotriva accesului neautorizat, modificării, dezvăluirii sau distrugerii neautorizate.
În ce temei prelucrăm aceste date personale și care sunt scopurile lor?
Prelucrăm aceste date personale pe baza consimțământului tău, îndeplinirii unor obligații legale și realizării unui interes legitim. Scopurile prelucrării și înregistrării apelurilor telefonice includ facilitarea comunicării și îmbunătățirea calității serviciilor, evaluarea și instruirea personalului, verificarea înregistrărilor în cazul unei plângeri sau reclamații ulterioare și apărarea drepturilor noastre în instanță/proceduri arbitrale sau în fața autorităților competente. De asemenea, datele pot fi folosite pentru a dovedi interacțiunile dintre tine și compania noastră.
8.4. Temeiurile juridice ale prelucrării datelor personale
Temeiurile juridice ale prelucrărilor sunt/pot fi, după caz, articolul 6 alineatul (1) litera (a) și litera (f) din Regulamentul (UE) 2016/679 (denumit în continuare “Regulamentul” sau “GDPR”), și anume: ”(…) (a) persoana vizată și-a dat consimțământul (…) pentru unul sau mai multe scopuri specifice; (f) prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță (…).”
8.5. Destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal
Destinatarii către care vor (putea) fi dezvăluite și transmise datele cu caracter personal privind persoana vizată sunt:
(a) partenerii Operatorului, aflați din locațiile unde se desfășoară activitatea/cursurile/evenimentele (inclusiv administratorii/proprietarii locațiilor) care doresc să se folosească imaginile și/sau materialele audio-video înregistrate în cadrul activității/evenimentelor în scopul propriilor campanii de promovare;
(b) partenerii Operatorului care dețin/administrează/intermediază vânzarea spațiilor publicitare ale mediilor unde se dorește mediatizarea activităților/evenimentelor (inclusiv Facebook/Instagram/LinkedIn) întrucât dorim să împărtășim și cu toți cei interesați imagini de la activități/cursuri/evenimente;
(c) împuterniciți ai Operatorului care prestează servicii și prelucrează date pe seama Operatorului (cum ar fi servicii de producție, fotografice, agenții de marketing, și/sau alte servicii necesare realizării și utilizării materialelor foto/audio/video);
(d) autorități publice sau alte entități care asigură servicii publice (Poliție, Jandarmerie, instanțe de judecată sau arbitrale, executori judecătorești etc), dacă este necesar potrivit legii sau ordinii publice, la solicitarea acestora. Inevitabil, dacă sunt efectuate fotografii la activități/evenimente/cursuri, persoana care se ocupă de fotografiere/filmare ar putea să vă surprindă și pe dumneavoastră. Prin accesul la cursurile/evenimentele/activitățile noastre (indiferent dacă acest acces se face în baza unei invitații, în temeiul unui contract încheiat cu Operatorul sau un partener al acestuia, în mod liber sau în mod neautorizat), sunteți de acord ca imaginile/materialele audio-video care vă surprind și pe dvs. să fie postate pe conturile noastre de Facebook, Instagram, LinkedIn, precum și pe site-ul nostru, dar și pe canalele de socializare și site-urile partenerilor noștri care ne susțin în scopul implementării și organizării cursurilor/activităților/evenimentelor;
(e) totodată, sunteți de acord ca Operatorul are dreptul de a utiliza/exploata/distribui/vinde materialele foto și audio-video realizate în cadrul fiecărui curs/eveniment/activitate, în scopuri comerciale sau non-comerciale.
8.6. Drepturile dumneavoastră privind datele personale
În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal în baza condițiilor specificate în Regulamentul privind protecția datelor la nivel european 679/2016 vă puteți exercita oricare dintre următoarele drepturi:
(1) Dreptul de acces la datele cu caracter personal
Vă permite să obțineți din partea noastră o confirmare a faptului că Operatorul prelucrează sau nu date personale care vă privesc și ce astfel de date sunt prelucrate. În cazul în care datele cu caracter personal care vă privesc, nu sunt colectate de la dumneavoastră, orice informații disponibile privind sursa acestora, în cazurile în care nu avem o interdicție legală privind divulgarea sursei.
(2) Dreptul la rectificare
Presupune dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete care vă privesc sau completarea acestora, atunci când acestea sunt incomplete.
(3) Dreptul la ștergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”
Presupune dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, în anumite circumstanțe, precum (i) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, (ii) datele dumneavoastră au fost prelucrate ilegal, (iii) prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimțământului dumneavoastră, iar acesta a fost retras.
(4) Dreptul de a vă retrage consimțământul
Consimțământul poate fi retras în orice moment, atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc a fost efectuată pe baza consimțământului dumneavoastră.
(5) Dreptul la restricționarea prelucrării
Presupune dreptul de a solicita și de a obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, în anumite circumstanțe, precum (i) dumneavoastră contestați exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactității acelor date, (ii) datele dumneavoastră au fost prelucrate ilegal, iar dumneavoastră vă opuneți ștergerii acestora, solicitând restricționarea utilizării lor.
(6) Dreptul la opoziție
Presupune că, în orice moment, aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor cu caracter personal în anumite circumstanțe, precum (i) prelucrarea a fost efectuată în interesul nostru legitim sau (ii) prelucrarea are drept scop marketingul direct, inclusiv crearea de profiluri pe baza respectivelor dispoziții.
(7) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor dumneavoastră, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care vă afectează semnificativ
Presupune că aveți dreptul de a solicita intervenție umană din partea Operatorului, de a vă exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.
(8) Dreptul de a depune o plângere la noi și/sau la autoritatea competentă privind protecția datelor
(9) Dreptul de a vă adresa justiției
Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru întrebări suplimentare cu privire la această informare sau în legătură cu utilizarea de către CSTCE RO SRL a datelor personale, vă rugăm să ne contactați alegând oricare din modalitățile de comunicare descrise mai jos, precizând numele dumneavoastră, adresa poștală sau de email (în funcție de modalitatea prin care doriți să comunicăm), numărul de telefon și scopul cererii.
8.7. Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal
Datele cu caracter personal vor fi stocate pe toată perioada în care se mediază cursul/activitatea/evenimentul, precum și pe toată perioada în care este/sunt menținută(e) arhiva/arhivele în care se află mediatizarea cursului/activității vizate/evenimentului sau, în cazul în care este necesar și obligatoriu să fie stabilit un termen fix maxim conform reglementărilor legale în vigoare, pe o perioadă de maximum 20 ani, oricare intervine prima, dar nu mai puțin de perioada prevăzută de reglementările legale în vigoare.
8.8. Răspunderea Operatorului
Orice solicitări și/sau cereri trimise de persoana vizată către Operator pentru exercitarea oricăruia din drepturi pot fi făcute în scris, prin scrisoare recomandată trimisă la sediul operatorului și/sau prin email la emailul operatorului și/sau prin orice alte mijloace prevăzute de reglementările legale în vigoare.
Refuzul de a furniza/permite colectarea datelor cu caracter personal va putea duce (ca și consecințe ale nerespectării obligației de furnizare/a permite colectarea) la nerealizarea/nepublicarea/nedifuzarea fotografiilor și filmulețelor cu aceste date cu caracter personal.
Nicio prevedere privind Politica de Confidențialitate și prezenții Termeni și Condiții nu este destinată, nu va putea fi considerată și nu va putea fi interpretată în sensul în care Societatea CSTCE RO SRL acordă vreo garanție și/sau reprezentare și/sau își asumă vreo obligație și/sau dă vreo declarație pentru și/sau în numele și/sau pe seama oricăruia din operatorii terți.
Pentru orice informații, detalii privind prelucrarea datelor personale sau suport cu privire la acest aspect puteți folosi datele de contact de pe site-ul nostru.
9. LEGISLAȚIA APLICABILĂ
9.1. Acești Termeni și condiții și orice obligații necontractuale care decurg din sau în legătură cu aceștia vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Reglementarea relațiilor juridice care decurg din contracte separate sau acorduri suplimentare pe care le puteți încheia cu CSTCE pentru furnizarea unui anumit tip de Serviciu poate fi efectuată în conformitate cu legislația unui alt stat, la discreția CSTCE.
10. JURISDICȚIE, ARBITRAJ ȘI RENUNȚAREA LA LITIGII TIP “CLASS ACTION”
10.1. Orice litigiu decurgând din sau în legătură cu prezentul contract, inclusiv referitor la încheierea, nulitatea, interpretarea, executarea sau desființarea acestuia, va fi soluționat definitiv prin arbitraj organizat de Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acesteia. Hotărârea arbitrală va fi definitivă, obligatorie și executorie. Tribunalul arbitral va fi format dintr-un arbitru unic desemnat de părți. Locul arbitrajului va fi București, România. Limba arbitrajului va fi limba română. Cauza va fi guvernată de normele de drept substanțial din România.
10.2. Nici dvs., nici CSTCE nu suntem de acord cu niciun arbitraj tip “class action”, iar arbitrul nu va avea autoritatea de a proceda pe o astfel de bază. O parte poate invoca o cerere sau o cerere reconvențională numai în calitatea individuală a părții respective și nu în calitate de reclamant sau membru al clasei în cadrul unei pretinse proceduri colective. Arbitrul nu poate consolida pretențiile mai multor persoane și nu poate prezida în alt mod nicio formă de procedură colectivă. În conformitate cu acordul de arbitraj, arbitrul nu va combina sau consolida mai mult de o cerere părți fără acordul scris al tuturor părților afectate la o procedură de arbitraj.
10.3. Prin acceptarea arbitrajului litigiilor, astfel cum se prevede în prezentul document, sunteți de acord că renunțați la dreptul la un proces în instanțele de drept comun și vă limitați dreptul la o cale de atac. Înțelegeți că renunțați la drepturile dumneavoastră la alte procese de soluționare disponibile, cum ar fi o acțiune în instanță.
10.4. O acțiune în instanță este posibilă numai dacă clauza compromisorie prevăzută la art. 10.1. este considerată de un judecător ca fiind nulă și inaplicabilă. În acest caz, litigiul va fi soluționat de instanța competentă din București, România.
11. ALTE PREVEDERI
11.1. Acești Termeni și toate celelalte prevederi la care se face referire aici conțin întregul acord dintre dumneavoastră și CSTCE cu privire la utilizarea Serviciilor.
11.2. Sunteți de acord că nu există nicio relație de asociere în participație, parteneriat, angajare sau agenție între dumneavoastră și CSTCE ca urmare a acestor Termeni sau a utilizării Serviciilor.
11.3. CSTCE nu va fi responsabil pentru nicio nefuncționare din cauza unor circumstanțe neprevăzute sau a unor cauze care nu se află sub controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la: acte ale lui Dumnezeu, cum ar fi incendiile, inundațiile, cutremurele, uraganele, furtunile tropicale sau alte dezastre naturale; război, revoltă, incendiere, embargouri, acte de autoritate civilă sau militară sau terorism; greve sau deficite în transporturi, instalații, combustibil, energie, forță de muncă sau materiale; defectarea infrastructurii de telecomunicații sau de servicii de informare; hacking, spam sau orice defecțiune a unui computer, server sau software, atât timp cât un astfel de eveniment continuă să întârzie performanța noastră.
11.4. Anumite link-uri de pe Site vă vor permite să părăsiți Site-ul. Site-urile legate nu se află sub controlul CSTCE, iar CSTCE nu este responsabilă pentru conținutul niciunui site legat sau pentru orice conținut de pe orice site web din aval sau pentru politicile de confidențialitate ale acestor site-uri.
12. INFORMAȚII ȘI CONTACT
12.1. Suntem în permanență preocupați de calitatea Serviciilor noastre. Prin urmare, încurajăm orice feedback. Apreciem timpul și efortul dvs. pentru a ne comunica orice sugestie, satisfacție sau insatisfacție legate de experiența avută. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email furnizată pentru suport legal.