Instructori
Cristian Cornea
Cristian are o expertiză largă și variată, de la Web Application Penetration Testing până la Cloud Security Audits. Certificat cu diplome de renume precum OSCE, OSED, OSWE, CREST CRT, OSEP, OSCP, CEH, CompTIA PenTest+, ECIH, CPTC, plus altele. Recunoscut pentru raportarea de vulnerabilități în mod etic de multe organizații importante, precum Pentagon, Sony, AT&T, General Motors, Adobe, Posta Elvețiană, și multe altele.
Cristian a fost trainer pentru multiple instituții guvernamentale și private la nivel internațional, precum Unități Militare din Polonia, U.S. Army, Entități Guvernamentale din Slovenia, și multe altele.
Totodată, Cristian a prezentat în cadrul multiplelor conferințe recunoscute global în industria securității cibernetice. Câteva example sunt: BSides, Cyber Security Congress Barcelona, DefCamp, HEK Slovenia, HackTheZone, RSTCon.
Daniel Leu
Daniel Leu este un cercetător în domeniul informațiilor privind amenințările cibernetice (Threat Intelligence), care se concentrează pe urmărirea actorilor în campanii motivate financiar și hacktiviste.
Gabriel Puiu
Gabriel este consultant de securitate cibernetică cu peste 6 ani de experiență în Penetration Testing, OSINT, Cyber Intelligence, Security Operations și Training. Fondatorul companiei Zamolxis Solutions, companie de software & securitate cibernetică și președintele Organizației Hackout.ro. Implicat în mai multe proiecte de educație cibernetică care vizează creșterea conștientizării pericolelor din securitatea cibernetică.
Andrei Ștefănescu
Andrei are o experiență de peste 20 de ani în IT. Și-a început cariera ca administrator de sistem într-o televiziune. Cerințele variate i-au permis să interacționeze cu domeniul IT în fiecare ramură relevantă.
Experiența sa a crescut în zona de hardware, networking, dezvoltare de software, baze de date, administrare de calculatoare cu sistem de operare Windows (Server și Workstation), Linux, OSX.
Cu trecerea timpului, Andrei a ocupat diverse poziții cheie (Team leader, IT manager), având posibilitatea să antreneze și să coordoneze zeci de tineri dornici să evolueze în domeniul IT.
În momentul în care securitatea cibernetică a devenit o ramură independentă, recunoscută de industrie, Andrei și-a concentrat energia către această direcție, ajungând în poziția de consultant în probleme de securitate cibernetică pentru diverse entități publice și private.
În timpul activității de consultant, Andrei a avut posibilitatea să efectueze peste 200 de teste de penetrare (atât la nivel de aplicație cât și la nivel de infrastructură). De asemenea s-a aflat de suficiente ori în postura de consultant chemat să ajute la oprirea / analiza unui atac informatic. Pe langă activitatea de Red/Blue team desfășurată, Andrei a fost speaker / coordonator în cadrul unor workshop-uri (unele cu peste 100 de participanți) care se adresau echipelor de dezvoltatori, pentru a-i ajuta pe aceștia să își îmbunătățească modul de lucru.
Daniel Pitiș
Daniel Pitiș este Secure Coding Specialist, specializat în securitatea aplicațiilor, având peste 8 ani de experiență în domeniul securității IT. A lucrat cu numeroase echipe din cadrul mai multor companii pentru a îmbunătății securitatea proiectelor strategice și mitigarea riscurilor prin intermediul Security by Design, automatizare și traininguri pentru secure development. Implicat în cadrul mai multor fundații non profit din domeniul securității cibernetice precum OWASP, Hackout și securitypatch.ro
Nu știi ce curs să alegi?
Echipa noastră este aici pentru a-ți oferi consultanța de care ai nevoie. Pentru a ne ajuta să te asistăm cât mai eficient, am creat un formular de cunoaștere. Completează-l cu informațiile necesare și trimite-l către noi. Astfel, vom putea înțelege mai bine nevoile tale și vom reveni cu soluțiile adecvate în cel mai scurt timp posibil. Suntem dedicați să îți oferim suportul și ghidarea necesară pentru a-ți atinge obiectivele.